fbpx

Grattis Finland 🥇till WM guld i ishockey.
Men ännu bättre att vi nu har nya målningar från
Juha Meuronens studio.
Modern Gallery E-Shop så hittar du fler nya målningar

Höst och vår tillbringar jag mycket tid i min stuga i Simo, en ö längst ner i den norra delen av Bottenviken. Jag gillar att lyssna till vinden, se och höra hur vinden och snön viner och virvlar i snabba drag – naturens ljus och färg upphör aldrig att förtrolla mig. Jag når inte det vackra – stormen, vinden eller regnet i det skummande havet eller snön efter en storm, det bildas bara till vackra lögner när naturen visat sin kraft.
Mina bilder är anspelningar på naturen
Inga fotografier – bara mentala bilder
En förvandling till en rytmisk färgvärld – det är mitt måleri

Juha Meuronen

Juha Meuronen
Fuktig dag

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.