fbpx

Direkt från Frank Olssons ateljé kommer nya skulpturer i stengodskeramik.
Intresserad?
Vill du veta mer!
Spännande!


Frank Olsson
Född 1954 i Stockholm.
Skulptör, målare, grafiker. Franks arbetssätt finner inga gränser i materialval eller uttryckssätt, kvinnans former får ofta utgöra grunden i hans motiv. Denna i synnerligen enkla/ komplexa form har fått stå för så oändligt många, ofta motstridiga positioner. Med sin lekfullhet vågar han alltid jobba på gränsen till den yttersta spetsen av sin förmåga, utan att ge avkall på kvalitén i form och nyans. Kvinnan fortsätter att engagera som fascination nu som förr, ibland som irritation! Kvinnans potential inom konsten förefaller i all sin enkelhet vara oändlig.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.