fbpx

Leo Wellmar
En unik målning finns nu hos oss!

Leo Wellmar

Leo Wellmar
Reflected Calmness


Med hänvisning till norrskenet, och dessutom som en vägledande symbol för ens känslor, finns det ett fascinerande förhållande mellan ljuset som omsluter de norrländska landskapen och det mysterium det väcker.

Den ständiga närvaron av en överväldigande natur, som de starka kontrasterna mellan årstidens färger och atmosfärer, och tillbehöret av ljus beroende på varje steg, blir komplett. En autentisk explosion av nyanser och element, och personligen ett paradis som uttryckssätt. Det är den perfekta scenen för att lämna dina känslor vidöppna, låta de förvärvade förnimmelserna ta form genom sitt eget ljus, utan synliga gränser mellan verklighet och fantasi, som når, som ett ögonblick fångat i tiden, att utgöra en del av samma mysterium. Ljus mellan dimma och dimma som först blir suddigt och senare gömmer sig helt. Ljus som avslöjar, kallt och lyser. Ljus som renar och accentuerar, fuktigt och fräscht. Ljus som omsluter sig, segt och blekt. Ljus som hjälper oss att hitta tillbaka, varmt

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.